Két évvel ezelőtt indult el az Új Egyenlőség első podcastcsatornája, amely ma már piros podcast néven fut. Ennek kapcsán beszélgetett a három adásházigazda szerkesztő: Bíró-Nagy András, Kiss Ambrus és Lakner Zoltán. Rendhagyó adás, egy kicsit másképp, mint ahogy megszokták a hallgatóink. Visszatekintéssel, sok öndicsérettel, és egy kis promócióval.

Szinte napra pontosan két éve indultunk el. Ha valaki egyszerre meg szeretné hallgatni az eddigi 102 adást, akkor 2 napon, 8 órán és 9 percen keresztül kell a hangszóró előtt ülnie. Ezen idő alatt közel 70 vendéget kérdeztünk meg, akik közül sokan talán ismeretlenek voltak a hallgatóink számára, de talán ezek a beszélgetések ráirányították munkájukra a figyelmet.

A beszélgetések nem csak a podcastcsatornákon lettek elérhetőek, hanem idővel más médiumok is átvették őket. Így folyamatosan lehet olvasni a beszélgetés összefoglalását a Népszava online oldalán, de találkozhattak az adásokkal az olvasó-hallgatók a Mércén és a Jelen folyóiratban is.

Az adásban visszatekintünk erre a 102 adásra, és mindegyik szerkesztő hoz egy, vagy inkább több kedvenc epizódot is, amelyeket (újra) meghallgatásra ajánlunk a hallgatóinknak. A végén pedig elmondjuk, hogy milyen témákkal készülünk az elkövetkező hetekben, és egy kis betekintést is adunk arról, hogy milyen módon készülnek az adások.

Címfotó: Piqsels

A projekt az Európai Parlament pénzügyi támogatásával valósul meg. Az Európai Parlament semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a program szerkesztői, terjesztői és a megkérdezett személyek felelősek.

Jó cikk volt? Azt gondolod, hogy több ilyenre lenne szükség? Küldj nekünk pénzt, akár 1000 forintot is, hogy működhessünk és írhassunk még ilyeneket! Itt teheted meg. Köszönjük!
TÁMOGATOM

Kapcsolódó írások


Ehhez a cikkhez az Új Egyenlőség Facebook oldalán fűzhet véleményt.