Támogatói kategóriák

EGYÉNI
1 000 Ft/év heti hírlevél
3 000 Ft/év heti hírlevél + meghívó a közbeszélgetésekre
10 000 Ft/év, vagy havi minimum 1 000 Ft heti hírlevél + meghívó a közbeszélgetésekre + évente szerkesztőségi találkozó

Köszönjük,hogy mellénk áll! Kérjük, hogy a befizetésnél, azt az email-címét adja meg, ahová a hírleveleket küldhetjük! Az adatvédelemmel kapcsolatos tájékoztatót itt találja.

 
VÁLLALATI
50 000 Ft/év üzleti reggeli évente
100 000 Ft/év üzleti reggeli félévente
500 000 Ft/év, vagy havi minimum 50 000 Ft üzleti reggeli negyedévente

 

Pogátsa Zoltán: Egyenlőség, igazságosság, fenntarthatóság, szolidaritás, szabadság, kedvesség.
Köves Alexandra: A paradigmák makacs dolgok. Ha egy jobb világot akarsz teremteni, állandóan meg kell kérdőjelezned a megkérdőjelezhetetlent is. Ezt mi az Új Egyenlőségnél meg is tesszük.
Lakner Zoltán: Baloldali kérdésfeltevés, szemléletmód, közélet-generálás – értékelkötelezetten, de mindig vitára nyitottan.
Kiss Ambrus: Egy igazságosabb és egyenlőbb világot akkor teremthetünk, ha új gondolatokat engedünk be az ablakon. Az Új Egyenlőség egy ilyen ablak.
Bíró-Nagy András: Műhelyünk minden műfajban és minden csatornán azt szeretné bizonyítani, hogy lehetséges a világról igazságosabban, szolidárisabban, szabadabban és fenntarthatóbban gondolkodni.
Éber Márk Áron: Azért dolgozunk, hogy kialakuljon és megerősödjön egy kollektív, szervezett erő, amely a magyar társadalom alsó kétharmadának is lehetőséget teremt arra, hogy közös világunk részesévé, egyenlő tagjává válhasson.
Scheiring Gábor: A társadalom megismerése az első lépés a megszüntethető igazságtalanságok felszámolásához: az Új Egyenlőség elemzéssel és vizióval járul hozzá a progresszív politika megerősödéséhez.