Támogatói kategóriák

EGYÉNI
1 000 Ft/év heti hírlevél
3 000 Ft/év heti hírlevél + meghívó a közbeszélgetésekre
10 000 Ft/év, vagy havi minimum 1 000 Ft heti hírlevél + meghívó a közbeszélgetésekre + évente szerkesztőségi találkozó

Köszönjük,hogy mellénk áll! Kérjük, hogy a befizetésnél, azt az email-címét adja meg, ahová a hírleveleket küldhetjük! Az adatvédelemmel kapcsolatos tájékoztatót itt találja.

 
VÁLLALATI
50 000 Ft/év üzleti reggeli évente
100 000 Ft/év üzleti reggeli félévente
500 000 Ft/év, vagy havi minimum 50 000 Ft üzleti reggeli negyedévente

 

Pogátsa Zoltán: Egyenlőség, igazságosság, fenntarthatóság, szolidaritás, szabadság, kedvesség.
Köves Alexandra: A paradigmák makacs dolgok. Ha egy jobb világot akarsz teremteni, állandóan meg kell kérdőjelezned a megkérdőjelezhetetlent is. Ezt mi az Új Egyenlőségnél meg is tesszük.
Lakner Zoltán: Baloldali kérdésfeltevés, szemléletmód, közélet-generálás – értékelkötelezetten, de mindig vitára nyitottan.
Kiss Ambrus: Egy igazságosabb és egyenlőbb világot akkor teremthetünk, ha új gondolatokat engedünk be az ablakon. Az Új Egyenlőség egy ilyen ablak.
Bíró-Nagy András: Műhelyünk minden műfajban és minden csatornán azt szeretné bizonyítani, hogy lehetséges a világról igazságosabban, szolidárisabban, szabadabban és fenntarthatóbban gondolkodni.
Éber Márk Áron: Azért dolgozunk, hogy kialakuljon és megerősödjön egy kollektív, szervezett erő, amely a magyar társadalom alsó kétharmadának is lehetőséget teremt arra, hogy közös világunk részesévé, egyenlő tagjává válhasson.
Scheiring Gábor: A társadalom megismerése az első lépés a megszüntethető igazságtalanságok felszámolásához: az Új Egyenlőség elemzéssel és vizióval járul hozzá a progresszív politika megerősödéséhez.

Jó cikk volt? Azt gondolod, hogy több ilyenre lenne szükség? Küldj nekünk pénzt, akár 1000 forintot is, hogy működhessünk és írhassunk még ilyeneket! Itt teheted meg. Köszönjük!
TÁMOGATOM